2024 m. rugpjūčio 15 d. Palaimintosios Mergelės Marijos Ėmimo į dangų šventės proga Šv. Stanislovo bažnyčioje Podolince, Slovakijoje,  du redemptoristai P. Jozefui Mihokui CSsR, Bratislavos–Prahos provincijos Švenčiausiojo Atpirkėjo Kongregacijos provincijolui, davė vienuoliškus įžadus. Novicijus Andrejus Skokanas davė laikinus skaistumo, neturto ir klusnumo įžadus, o studentas Jonas Kniezas – amžinuosius skaistumo, neturto ir klusnumo įžadus, taip pat įžadą ir priesaiką išlikti Kongregacijoje.

Brolis Jonas Kniezas CSsR, kilęs iš Lovčicos – Trubino, pradėjo savo formaciją redemptoristų vienuolijoje 2018 m. Laikinuosius įžadus jis davė 2021 m. rugsėjo 11 d. po vienerių metų tarp-provincinio noviciato bendruomenėje Ciorani netoli Neapolio, kur dalyvavo novicijai iš Slovakijos, Italijos ir Ispanijos. Kitais akademiniais metais jis tęs katalikų teologijos magistrantūros studijas Trnavos universiteto Teologijos fakultete, šeštame kurse.

Brolis Andrejus Skokanas CSsR, kilęs iš Spišské Teplice, pradėjo savo formaciją pas redemptoristus 2020 m. Baigęs bakalauro studijas Trnavos universiteto Teologijos fakultete, jis baigė noviciatą Lubaszowoje, Lenkijoje. 2024/2025 akademiniais metais jis tęs katalikų teologijos magistrantūros studijas Trnavos universiteto Teologijos fakultete, ketvirtame kurse.

Ši ceremonija yra svarbus žingsnis abiem naujiems redemptoristams, kurie nusprendė pašvęsti savo gyvenimą tarnavimui ir pašaukimui Bažnyčioje.